Muziek voor de Goede Week en Pasen

Gemeenschap ervaren in tijden van isolatie

Nu duidelijk is dat we tot eind april geen bijeenkomsten mogen houden, weten we ook dat de Choral Evensongs van de Schola Davidica van april en mei niet doorgaan.

In deze dagen van thuis blijven en afstand houden is het van belang om wel contact te houden, zowel als individuen met elkaar als met de gemeenschap van mensen die de Choral Evensongs van de Schola Davidica waarderen en er vreugde, steun, hoop of ontroering aan ervaren.
Laten we dus elkaar niet loslaten en de muziek blijven luisteren die ons soms zingenderwijs kan laten ervaren en geloven wat we niet in ons gewone spreken kunnen verwoorden.

Als speciale service aan de trouwe bezoekers van de maandelijkse Choral Evensongs in de Janskerk heeft de Schola Davidica een aantal speellijsten samengesteld op Spotify van muziek voor deze Goede Week en voor de ‘Evensongs’ van april en mei. Zo kunt u in een moment van bezinning toch genieten van de prachtige muziek die er in de loop van de eeuwen is gemaakt en hoop, bemoediging putten uit de woorden en klanken van deze muziekstukken.

Wij wensen u sterkte, gezondheid en goede Paasdagen toe.

Hieronder de Spotify-afspeellijst voor Palmzondag, de Goede week en Pasen: