Inschrijven Evensong in coronatijd

 

 

 

 

 

 

Uw bezoek aan de Janskerk in coronatijd
Wij zien ernaar uit om u weer te kunnen begroeten in de Janskerk. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en koorleden staan voorop. Tijdens het gehele bezoek geldt de anderhalvemeter-regel. Ook zijn er duidelijke paden aangegeven. En er worden extra hygiënemaatregelen genomen.

Alleen op voor-inschrijving
We moeten werken met inschrijving vooraf; u moet uw bezoek dus vooraf aanmelden. Er zijn verschillende tijdslots vastgesteld. Daarbij geldt dat we maximaal honderd bezoekers mogen toelaten

U wordt naar uw plaats begeleid
Bijzonder is ook dat u bij uw bezoek naar uw plaats wordt begeleid. Dit is allemaal anders dan u gewend bent. Maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een bijzondere Evensong te verzorgen.

Coronamaatregelen tijdens uw bezoek aan de Janskerk
We willen uw verblijf in de Janskerk zo veilig mogelijk houden. Daarom gelden de voorschriften en richtlijnen van overheid en RIVM. De voornaamste zijn:

 • Heeft u klachten als hoesten, verhoging of verlies van smaak of reuk? Blijf dan thuis
 • Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten
 • U meldt zich vooraf aan als u de Evensong wilt bezoeken (zie hieronder)
 • U wordt op een bepaalde vaste tijd voor de Evensong verwacht
 • U komt binnen in het toegewezen tijdslot
 • Er wordt bij binnenkomst een korte gezondheidscheck gedaan: we vragen op u op het moment klachtenvrij bent.
 • U tekent de presentielijst (naam, telefoonnummer en e-mailadres)*
 • U wordt naar uw plaats begeleid; er is geen vrije plaatskeuze.
 • Er is geen samenzang

* Deze gegevens worden uitsluitend verzameld voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD in geval van een risico van besmetting. Na de Choral Evensong blijven de gegevens nog 4 weken bewaard. Daarna worden ze volledig gewist.

Inschrijven voor uw bezoek aan de Evensong: zo werkt het

U kunt zich inschrijven in drie ‘tijd-vensters’ (tijdslots) om binnen te komen. Voor elk tijdslot zijn plaatsen voor 25 mensen beschikbaar.

 • De inschrijvers in het eerste tijdsslot komen vooraan in de kerk te zitten, de inschrijvers in het volgende tijdslot zitten in de rijen daarachter.
 • Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. We houden zoveel mogelijk rekening met het tijdslot van uw voorkeur.
 • U ontvangt een bevestiging met daarin het toegewezen tijdslot
 • Aan uw inschrijving en uw bezoek aan de Evensong zijn geen kosten verbonden. U kunt uw vrijwillige bijdrage na de Evensong doneren bij het verlaten van de Janskerk.

Schrijf u hier in voor de Choral Evensong

Deze inschrijving betreft de Choral Evensong van zondag 25 oktober 17.00-18.00 u.

Tijdslot 1: 16.15 uur
Als u inschrijft voor tijdslot 1 (tussen 16.15 en 16.30 uur) en in dit tijdslot wordt geplaatst, komt u op de voorste rijen te zitten.

Tijdslot 2: 16.30 uur
Als u inschrijft voor tijdslot 2 (tussen 16.30 en 16.45 uur) en in dit tijdslot wordt geplaatst, komt u op de rijen in het midden van de kerk te zitten.

Tijdslot 3: 16.45 uur
Als u inschrijft voor tijdslot 3 (tussen 16.45 en 17.00 uur) en in dit tijdslot wordt geplaatst, komt u op de rijen achter in de kerk te zitten.


[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]


[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]


[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true”]